Home   Neuvrščeni   Nujno obvestilo – informacija o zaprtju vrtca

Nujno obvestilo – informacija o zaprtju vrtca

Spoštovani starši!

Urad predsednika vlade v odstopu, g. Marjana Šarca, je sporočil, da se zaradi širitve okužbe z virusom COVID-19 s ponedeljkom, 16. 3. 2020, predvidoma za obdobje 14 dni zapirajo vrata vzgojno-izobraževalnih zavodov. S strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport do tega trenutka še nismo prejeli nobenega uradnega sporočila oz. navodil. Pristojno ministrstvo je ravnateljem zagotovilo, da lahko uradna navodila pričakujemo tekom današnjega dne.

Takoj, ko dobimo uradna navodila pristojnih služb, vas bomo o vsem potrebnem obvestili.

Obvestila bodo objavljena na spletni strani vrtca in na oglasnih deskah v vrtcu. Po potrebi bomo z vami vzpostavili tudi osebni stik.

Jutri, v petek, 13. 3. 2020, bo vzgojno-izobraževalno delo v vrtcu potekalo normalno. Staršem, ki imajo možnost, pa priporočamo, da otroka obdržijo doma.

Z Mestne občine Celje pa so nas obvestili, da bo na lokalni ravni organizirali varstvo za otroke staršev v nujnih poklicih, v skladu z navodili NIJZ (o čemer vas bomo pravočasno obvestili).   

Vljudno vas prosimo za potrpljenje in razumevanje, saj vas do prejetja uradnih informacij s s strani MIZŠ, žal ne moremo seznaniti s podrobnostmi načrtovanih ukrepov.