Home   Neuvrščeni   Zapira se enota Center

Zapira se enota Center

Obveščamo vas, da imamo v Vrtcu Tončke Čečeve, enota Center, potrjeno okužbe s koronavirusom še pri eni strokovni delavki.  

Karantena bo zato dodeljena še 21 otrokom in 1 strokovni delavki. Starše teh otrok, smo že obvestili, da bo z njimi vzpostavil kontakt epidemiolog, ki jim bo podal vas potrebna navodila za nadaljnje ravnanje. Starše prosimo, da dosledno upoštevajo navodila epidemiologa.

Po posvetovanju z epidemiologom, smo se v vrtcu odločili, da za en teden zapremo enoto Center. Presodili smo, da je v obstoječih razmerah to najboljša rešitev, za preprečitev nadaljnjega širjenja okužbe. V tem času bomo izvedli temeljito razkuževanje vse prostorov. Po ponovnem odprtju enote, bodo v oddelku delale strokovne delavke, ki se vračajo z dopusta in niso bile v nikakršnem stiku z delavkami, pri katerih je bila potrjena okužba.

Starše, katerih otroci so obiskovali vrtec in jim ni  bila odrejena karantena, ker niso bili v neposrednem stiku z okuženimi delavkami, smo zaprosili, da jih obdržijo doma do ponovnega odprtja enote Center.

V tem času smo na enoti Center zagotavljali vzgojno-izobraževalno delo za otroke z enote Aljažev hrib. Ti otroci so se nahajali v ločenih prostorih in niso prihajali v stik z otroki ter zaposlenimi z enote Center, zato jih bomo premestili na enoto Aljažev hrib in bodo lahko še naprej obiskovali vrtec.

Po običajnem poslovalnem času ostajajo odprte ostale enote Vrtca Tončke Čečeve, ki delujejo v času poletne organizacije dela (enota Hudinja in enota Gaberje).