Home   Neuvrščeni   Obvestilo – potrjena okužba s COVID-19

Obvestilo – potrjena okužba s COVID-19

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da imamo v Vrtcu Tončke Čečeve, enota Hudinja, potrjeno okužbo s koronavirusom pri otroku ter na enoti Center, pri strokovni delavki. Starše otrok, katerih otroci so bili v neposrednem stiku z okuženim otrokom in strokovno delavko, smo o te že osebno obvestili. Pozvali smo jih, da obdržijo otroka doma, če imajo možnost nadomestnega varstva.

Za otroke, ki so bili v neposrednem stiku z okuženim otrokom na enoti Hudinja ter strokovno delavko na enoti Center in jih bodo starši pripeljali, ker zanje nimajo nadomestnega varstva, bomo v vrtcu organizirali ločen prostor, da ne bodo prihajali v neposreden stik z ostalimi otroki na enoti.

 Enota Hudinja in Center ostajata odprti in posluje po običajnem poslovalnem času.

 Za oddelke otrok, ki niso bili v neposrednem stiku z okuženim otrokom in strokovno delavko, ni nobenih sprememb pri organizaciji dela.

V izogib neljubim situacijam, vas prosimo, da v vrtec vodite le zdrave otroke. Pozorni bodite na njihovo zdravstveno stanje in v primeru pojava bolezenskih znakov, otroka obdržite doma ter vzpostavite kontakt s pediatrom, ki vam bo dal nadaljnja navodila.

Dosledno upoštevate tudi vsa navodila vrtca in določen zdravstveno-higienski režim za preprečevanje možnosti širitve okužb s COVID-19. Prav tako v vrtec ne prihajajte starši, ki imate morebitne znake obolenja.

Za dodatne informacije in pojasnila se lahko obrnete na ravnateljico vrtca (tel. št. 041 612 473).