Home   Aktualno   Nujno varstvo od 23. 11. 2020 dalje

Nujno varstvo od 23. 11. 2020 dalje

OBVESTILO – delovanje vrtcev od 23. 11. 2020 dalje

Vrtci ostajajo zaprti tudi od 23. 11. 2020 dalje. Nujno varstvo bo na osnovi sklepa župana MO Celje, še naprej organizirano za vse tri javne vrtce, v Vrtcu Tončke Čečeve, enota Gaberje, Mariborska 43.  Sklep MOC o določitvi izjem ob zaprtju vrtcev si lahko preberete na povezavi: sklep_dolocitev_-izjem-zaprtje_vrtcev_-02-11-2020

Pozivamo vas, da javite prisotnost vašega otroka tisti starši, ki morate opravljati delo in potrebujete nujno varstvo za vašega otroka.

Pogoj za sprejem otroka je potrdilo delodajalca (potrdilo se nahaja na tej povezavi: potrdilo-delodajalca-od-2-11-2020) za oba starša (izjema so enoroditeljske družine).

Informacijo nam posredujte najkasneje do petka, 20. 11. 2020, do 17. ure na e-naslov: vrtec.tc@gmail.com, ki je oblikovan samo za namen organizacije dela v času epidemije.

Prijave zbiramo za koriščenje nujnega varstva od 23. 11. 2020 dalje.

Starši, katerih otroci vrtec že obiskujejo, ne potrebujete ponovno prinašati potrdil delodajalcev in izjav, da je otrok zdrav. Prisotnost ali odsotnost otroka od 23. 11. 2020 dalje pa lahko sporočite le strokovni delavki, ki je v tem tednu z vašim otrokom v oddelku.

Ob prijavi je potrebno navesti naslednje podatke (lahko si pomagate z obrazcem, ki ga najdete na tej povezavi: prijavnica-otroka-v-nujno-varstvo

-  ime in priimek otroka in enoto vrtca, v katero je vključen otrok v letošnjem šolskem letu,

- uro prihod/odhoda v/iz vrtca, katero morate obvezno upoštevati.

- navedite tudi morebitne zdravstvene posebnosti otroka.

Vsako spremembo, ki bi se zgodila po prijavi za nujno varstvo, morate javiti vsaj en dan prej (odjavo, novo prijavo), da bomo lahko ustrezno organizirali delo.

Na dan prihoda otroka v vrtec ste starši dolžni strokovnemu delavcu oddati urejena potrdila delodajalca in izpolnjeno izjavo, s katero zagotavljate, da boste v vrtec vodili zdravega otroka (obrazec se nahaja na tej povezavi: izjava-starsev-3).

Neprijavljenih otrok in otrok staršev, ki ne bodo dostavili potrjenega potrdila delodajalca, ne bomo sprejemali.

Ob tem pozivamo vse starše, ki si do sedaj še niste uredili dostopa do aplikacije eAsistent oz. nam niste podali soglasja, da to storite in nam olajšate delo oz. omogočite enostavnejše možnosti obveščanja s strani vrtca. S tem namenom prilagamo prijavnico, ki jo najdete na tej povezavi: evrtci-prijavnica-2020

Ob prihodu v vrtec upoštevajte vsa uveljavljena pravila za preprečevanje širjenja okužb (maske, razkuževanje rok, vzdrževanje varnostne razdalje, ustrezno število oseb v garderobi …).

Obenem podajamo tudi informacijo, da boste starši, ki boste svojega otroka obdržali doma, za čas zaprtja vrtca opravičeni plačila vrtca.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 Irena Hren, ravnateljica

Obrazci:

Potrdilo delodajalca: potrdilo-delodajalca_nov2020-00000003

Izjava, da je otrok zdrav: izjava-starsev-3

Obrazec za prijavo otroka v nujno varstvo: prijavnica-otroka-v-nujno-varstvo