Home   Neuvrščeni   Delovanje vrtca od 12. 4. 2021 dalje

Delovanje vrtca od 12. 4. 2021 dalje

DELOVANJE VRTCA od 12. 4. 2021 dalje

 Spoštovani starši!

Vlada RS je sprejela sklep, da lahko od 12. 4. 2021 dalje začnemo v vrtcih z izvajanjem vzgojno-izobraževalnega dela za vse otroke, vključene v vrtec.

Obveščamo vas, da se s ponedeljkom, 12. 4. 2021 odpirajo vse enote Vrtca Tončke Čečeve, ki bodo delovale po običajnem poslovalnem času. V enoti Gaberje se začne izvajati tudi vzgojno-izobraževalno delo v izmeničnih oddelkih.

 Še naprej pa veljajo vsi zdravstveno higienski ukrepi za preprečevanje možnosti širitve okužb s COVID-19. Pogoj, da lahko starši pripeljete otroka v vrtec je, da je otrok popolnoma zdrav in, da zadnjih 48 ur ni bil v tesnem stiku z osebo, pri kateri je potrjena okužba s COVID-19.

Otroka naj v vrtec vodi le zdrava oseba. Vsi, ki boste stopali v vrtec, morate dosledno upoštevati vse zdravstveno-higienske ukrepe (nošenje maske, razkuževanje rok, varnostno razdaljo, čim prej zapuščati vrtčevske prostore, itd.). Prosimo vas tudi, da otroke oblečete več plastno, saj moramo pogosteje prezračevati prostore, zato bodo v določenih prostorih vrtca občasno nekoliko nižje temperature, kot običajno.